Home  // Odmor i relaksacija // Wellness i SPA // Wellness i SPA u par sati ili...

 


 

Kupke, masaže, saune, plivanje, boravak u prirodi, sportske aktivnosti, razni programi za opuštanje i ulepšavanje. Klasični i luksuzni tretmani. Na vama je samo da odaberete svoju kombinaciju.

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Wellness i SPA u par sati ili par dana

02.10.2011.

Različite vrste Wellness i SPA centara imaju svoje idealno mesto u dnevnom, nedeljnom ili godišnjem odmoru.

 

Ako tokom radnog dana možete za sebe "ukrasti" dva-tri sata, onda je idealno ako u mestu gde živite imate Wellness ili SPA centar. Blizu je, ne gubite vreme na putovanje, a može vam pružiti kvalitetne trenutke opuštanja za dušu i telo. Nekada će i par sati u SPA centru učiniti da budete opušteni i sveži kao posle godišnjeg odmora. Gradski Wellness i SPA centri uglavnom su manji i usmereni na kraće i "kompakt" tretmane.

 
 
Ukoliko imate slobodan vikend, možete posetiti veći centar sa više mogućnosti, u prigradskom mestu ili u drugom gradu. Zavisi od toga šta želite i koliko novca imate.
 
Programi koji traju nedelju dana, ili duže, namenjeni su za godišnji odmor, zimovanje ili letovanje i postoje po celom svetu. 
 
Gde god da odete, Wellness i SPA centri kao da se takmiče koji će biti lepši, opremljeniji i originalniji. Zastupljena su tri glavna stila: tehno, prirodni i etno stil.
 
Tehno stil teži savremenim tretmanima koji se nadovezuju na evropske i američke stilove. Prirodni stil je uglavnom inspirisan drevnim tradicijama Indije, Kine, Balija ili Japana. Etno stil naglasak stavlja na arheološka ili etno-obeležja u kojima se centar nalazi. Naravno, ne postoji razlog da se bude isključiv, pa se najčešće sreće kombinacija tih stilova, tako da svaka kabina priča "svoju priču" i pruža drukčiji doživljaj.
 
Ono što bi trebalo da bude zajedničko svima su ciljani i individualni programi. Svako telo ima drugačije potrebe i drugačije funkcioniše. Zato je važno pronaći kombinaciju tretmana koja najbolje odgovara potrebama i načinu života svakog posetioca. Tek tako mogu se postići najbolji rezultati, kako u programima za opuštanje i oslobađanje od stresa, tako i u programima za lepotu.